marți, 22 ianuarie 2013

Reconstructia unghiilor cu gel.


Din ce in ce mai des auzim ca mainile reprezinta cartea de vizita a femeii, motiv care duce la atentia sporita asupra manichiurii, pentru a fi mereu perfecta. Reconstructia unghiilor cu gel UV, este cea mai buna metoda pentru unghiile exfoliate, fragile, prea scurte sau cu probleme.
Reconstructia cu gel UV, va ajuta ca unghiile tale sa aiba un aspect ingrijit pentru o perioada mai lunga de timp si sa fie mai rezistente.
Daca ai unghii lungi, recomandarea specialistilor este ca unghia ta naturala sa fie acoperita in intregime cu gel UV. In cazul unghiilor scurte sau subtiri, se recomanda ca reconstructia unghiilor sa se faca cu ajutorul sablonului sau tips.
Sfaturi dupa aplicarea gelului
- nu taia unghia cu gel sau tips, deoarece aceasta se poate rupe sau crapa;
- nu incerca sa scoti singura reconstructia, pentru ca pot aparea diferite rani – apeleaza intotdeauna la un salon de infrumusetare profesionist;
- foloseste ulei cu vitamina A pentru cuticule si pentru hranirea unghiei naturale;
Reconstructia unghiilor cu gel UV, rezista maxim 4 saptamani, dupa care este necesara intretinerea lor.
Intre sedintele de intretinere poti sa iti pilesti usor unghiile acasa si ar fi bine daca ai aplica un lac transparent ( sau oja), plus uleiul de hranire a unghiilor.
Reconstructia cu gel UV este de fapt un process in care unghiilor ii vor fi aplicate trei tipuri de gel: primul uniformizeaza unghia, al doilea tip de gel confera rezistenta si lungime, iar al treilea este aplicat pentru luciu, fixare si sigilare a unghiei.
Tot acest proces de reconstructie dureaza 2-3 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu