marți, 15 ianuarie 2013

Principalele avantaje ale unghiilor cu gel


  - Ascunderea defectelor şi imperfecţiunilor unghiilor naturale, posibilitatea reparării unghiilor agăţate, fragile, deteriorate sau scurte.

 - Acest tip de manichiură ajută la prevenirea roaderii unghiilor naturale, a cuticulelor şi a ruperii acestora.
 - Sunt folosite de cele mai multe ori de către persoanele care nu reuşesc să îşi crească propriile unghii aşa cum îşi doresc, din diferite motive.

 - Gelul UV  din care sunt confecţionate extensiile de unghii se întăreşte sub lumina ultravioletă; ca urmare, acest gel nu poate fi îndepărtat prin solvenţi organici (acetonă, spirt, diluanţi).

 - Visul de a menţine unele modele de unghii pictate extraordinar este acum realitate, unghiile cu gel
menţinându-se în stare perfectă pentru câteva săptămâni.

 - Manichiura cu gel este o soluţie perfectă pentru acele femei care din diferite motive (fragilitate, factori mecanici) nu îşi pot păstra unghiile lungi.

 - Deşi ne bucurăm de faptul că manichiura cu gel poate dura trei săptămâni, uneori acest lucru poate instala monotonia. Din fericire, poţi reveni peste construcţie sau cu orice ojă din dotare, iar când o îndepărtezi prin acetonă, vei reveni la modelul original.

 - In funcţie de priceperea manichiuristei, ai posibilitatea de a realiza o manichiură deosebită şi de a-ţi decora unghiile cu picturi, aplicaţii tridimensionale sau piercing-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu