marți, 22 ianuarie 2013

Cum sa indepartezi unghiile false?


Unghiile artificiale trebuie sa fie intotdeauna indepartate de manichiurista ta. Dar daca trebuie neaparat sa le indepartezi sau sa le schimbi culoarea, utilizeaza aceste sfaturi de mai jos:
Daca esti obisnuita sa utilizezi clesti pentru cuticule, ai posibilitatea sa indepartezi usor unghiile bucata cu bucata. Incepi prin taierea lungimii unghiilor, ca si cum v-ati taiat unghiile scurte. Apoi, incepi de la margine, incearca sa bagi clestele sub un loc liber, aproape de marginea unghiilor si taie. continua sa reduci bucata cu bucata. Daca doare, opreste-te si apeleaza la manichiurista ta! 
Daca nu stii cum sa utilizezi clestele, poti provoca pagube importante unghiei tale. Aceasta metoda ar trebui folosita numai daca stii cum sa utilizezi clestele in mod corespunzator.
Mai sigura, dar necesita mai mult timp, este pilirea unghiilor. Aceasta este, de asemenea, metoda corecta pentru eliminarea oricarui tip de unghii false:
Sterge-ti lacul de unghii. Umple un bol de sticla pentru indepartarea lacului de unghii cu acetona sau un alt produs pentru indepartea ojei si incepi sa iti pilezi unghiile.
Inmuiati din nou pentru inca 5 minute, apoi plileaza din nou. Repetati acest proces pana cand unghiile false sunt indepartate. Curata-ti usor mainile cu un tampon de lipiciiul in exces. Fa-ti o manichiura pentru a hrani unghiile naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu