marți, 22 ianuarie 2013

Cum sa alegi unghiile false care sa ti se potriveasca

Daca vrei unghii frumoase, lungi si bine conturate, ar trebui sa iei in considerare aplicarea unor unghii false. Exista diferite tipuri de unghii false care se potrivesc oricarui gust si care ofera varietate de culori, forme si "stiluri". Unghiile false nu ofera doar o manichiura ingriita in fiecare zi, ele sunt, de asemenea, solutia ideala pentru persoanele care au tendinta de a-si roade unghiile.
Cand vine vorba de tipul de unghii false pe care sa le porti, trebuie sa iei in considerare totul, de la lungime pana la stilul lor in ansamblu. Daca unghiile tale sunt predispuse la rupere, plesnire, unghiilt false ti le vor proteja si vei arata tot timpul de parca abia ai plecat de la salon.
Urmatoarele sfaturi sunt doar cateva dintre lucrurile pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand alegi intre diferitele tipuri de unghii false.
Unghiile false din acril sunt unele dintre cele mai frecvent utilizate in lume. Acest tip de unghii este perfect pentru cele care vor niste unghii puternice, care sa nu se mai rupa la fel de usor. Cand vine vorba de ingrijirea unghiilor, va trebui sa le refaci la fiecare doua-trei saptamani.
Pentru cele care doresc un aspect natural unghiilor artificiale, unghiile din gel sunt o optiune. Pe manichiura se raspandeste un gel acrilic si se tine sub lumina cu ultra-violete, pentru a se intari gelul. Un alt mare beneficiu al unghiilor cu gel este faptul ca acestea nu trebuie ingrijie la fel de des ca celelalte tipuri de unghii false. Cu toate acestea, unghiile cu gel nu sunt la fel de durabile ca alte tipuri de unghii false. Ca rezultat, ele nu sunt alegerea potrivita pentru o persoana care lucreaza foarte mult cu mainile.
Unghiile false realizate din fibra de sticla, matase, panza sau hartie. Acest tip de unghii au cel mai natural aspect fata de celelalte tipuri de unghii false. Aceste produse sunt usoare si oferea persoanei care si le aplica un aspect neted al unghiilor.  Cu toate acestea, ele sunt unele dintre cele mai slabe unghii pe o persoana le poate folosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu