marți, 15 ianuarie 2013

Despre Manichiura cu gel.



   Manichiura cu gel reprezinta viitorul industriei in materie de unghii. S-a inovat mult de la aparitia primelor unghii cu gel, asa ca astazi tehnica aplicarii lor si mentinerii in timp este din ce in ce mai buna.
Specialistii considera unghiile cu gel mai mult decat un serviciu, ele au devenit o adevarata filosofie.
Unghiile cu gel au un aspect natural sunt fine, curate, flexibile, nu se ingalbenesc si sunt rezistente. Datorita faptului ca sunt flexibile nu se rup usor.

Manichiura cu gel este o combinatie intre rezistenta si durabilitate.

   Este foarte important sa obtii lungimea si forma dorita si de aceea e esential sa stii exact ce iti doresti inainte de alegerea finala. La fel de important insa este ca odata obtinuta aceasta manichiura, sa o mentii cat mai mult la forma dorita, lungimea adecvata si rezistenta initiala, iar unghiile naturale sa se dezvolte sanatos sub stratul de gel aplicat, iar acest lucru nu e deloc dificil daca tii cont de sfaturile unui specialist.
Ingrijirea unei manichiuri cu gel nu va presupune un efort in plus pentru tine, trebuie doar sa faci vizitele la salon ca si pana acum.
Manichiura cu gel este o alegere pe termen lung, care trebuie sa tina cont si de stilul de viata al fiecareia.    Unghiile cu gel pot deveni o alegere permanenta pentru frumusetea mainilor si a unghiilor, in niciun caz nu este un moft de moment, sau o varianta pentru un eveniment special de cateva ore.
Unghiile cu gel sunt la fel de rezistente ca cele din acryl insa au un aspect mult mai natural.
Daca pana la urmatoarea programare la salon, unghiile tale sufera un “accident” nu incerca in niciun caz sa repari singura defectiunea. Mergi la salon chiar si pentru un retus mic, daca nu vrei sa strici intreaga manichiura.
Marele avantaj al manichiurii cu gel este acela ca in permanenta unghiile vor arata bine, curate, ingrijite.

Unghiile se intretin usor. E de preferat sa respecti ritualul de ingrijire ca si pana acum si sa faci vizite regulate la salon, dar in cazuri exceptionale poti sa te mai abati de la programul obisnuit de intretinere a manichiurii.

   Nu ai nevoie sa le protejezi mai mult decat iti protejezi unghiile naturale. Nu se rup si nu se exfoliaza, iar activitatea zilnica nu iti e afectata in niciun fel.
   Daca unghiile naturale nu iti plac, daca se rup usor si niciodata nu le aduci la lungimea si forma dorita, manichiura cu gel este perfecta pentru tine. Iti va fi foarte greu sa renunti apoi la acest tip de manichiura, pentru ca diferentele sunt uimitoare.
   Atata timp cat sunt facute la salon sau de o persoana specializata, unghiile naturale nu au de suferit. Din contra, unghiile cu gel ofera protectie unghiei naturale, iar culoare  rezista si pana la trei saptamani.
Indepartarea unghiilor cu gel trebuie sa o faci tot la salon sau trebuie facuta de catre persoana care le-a pus.   Cu siguranta ai auzit si ai citit despre diverse metode de a le inlatura, insa niciuna nu te va ajuta sa iti duci planul la bun sfarsit, acela de a mentine unghia naturala sanatoasa.
    La salon indepartarea unghiilor cu gel se face foarte repede, cu produse speciale, care nu afecteaza structura unghiei si iti asigura ingrijirea optima

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu