marți, 30 aprilie 2013

Sfaturi pentru indepartarea unghiilor cu gel

   Exista diferite tipuri de unghii cu gel, astfel incat s-ar putea sa fie nevoie sa determini exact ce fel de manichiura cu gel ai aplicat inainte de a incerca sa le elimini. Unghiile cu gel rigide sunt mai durabile, aplicate in straturi groase, si protejate de un strat de finisare rigid.
   Unghiile cu gel moi sunt mai usor de eliminat, deoarece acestea sunt aplicate in straturi subtiri, lichide si se aplica doar peste unghiile reale sau, in extensii foarte scurte.
In cazul in care manichiurista a aplicat o combinatie lichid-praf, ai unghiile acrilice.
Pentru a indeparta unghiile cu gel moi:
   Pasul 1: Stergeti lacul de unghii, folosind un dizolvant special. Aplicati-l cu un tampon de vata sau servetel frecand unghia pana stergeti tot lacul, inclusiv stratul transparent.
   Pasul 2: Inmuiati unghiile intr-un dizolvant fara acetona, folosind un bol mic. Asteptati 5-10 minute. Gelul de pe unghii va deveni maleabil si lipicios fiind pregatit pentru indepartare.
   Pasul 3: Indepartarea unghiilor din gel. Trageti unghiile cu gel fara probleme. Incepeti de la marginea exterioara spre centru. Nu fortati indepartarea unghiilor rigide pentru ca va puteti rani unghia naturala. In acest caz, va trebui sa repetati pasul 2 pana cand gelul devine mai maleabil si gata de a fi scos. Stergeti unghiile cu dizolvant pentru a elimina orice exces de gel.
Pentru a indeparta unghiile cu gel rigide:
   Pasul 1: Indepartati suprafata. Utilizati o pila de unghii si zgariati suprafata usor, in dungi orizontale, verticale, oblice, in zone diferite, pentru a crea sparturi in gel. Sergeti praful adunat la suprafata in mod frecvent. Acest lucru va permite sa vedeti clar cat de mult gel mai exista inainte de a va zgaria.
   Pasul 2: Folositi o pila fina si stergeti de pe suprafata stratul subtire de gel ramas neindepartat.
   Pasul 3: Calmati unghiile cu un tampon de unghii clasic. Acesta le va netezi, ramanand fara sgarieturi. La final piliti pentru a da forma unghiilor naturale, indepartati praful si faceti-va manichiura ca de obicei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu