luni, 15 aprilie 2013

CE TREBUIE SA STIM DESPRE UNGHIILE FALSE?



Ai o lipsa mare de calciu sau ai prostul obicei de a-ti roade unghiile? Sau pur si simplu muncesti prea mult ca sa mai ai timp sa iti ingrijesti unghiile? Atunci este timpul sa te interesezi despre unghiile false. Nici nu-ti poti imagina cate beneficii poti avea de pe urma lor.
Aspectul unghiilor pot lasa o impresie foarte buna unei persoane, sau din contra, o impresie foarte proasta. Daca cineva observa ca unghiile tale nu sunt ingrijite poate cu usurinta sa creada ca acesta este felul tau de a fi, nu ca pur si simplu ai o lipsa mare de calciu.
Cand te hotarasti sa apelezi la acest tip de manichiura trebuie sa fii foarte atenta specialistii spun ca odata ce ai apelat la unghii false, trebuie sa le folosesti in continuare, avand acelasi efect ca la vopsitul parului.
Cu siguranta ca ati auzit diverse informatii cum ca unghiile false ataca unghia naturala si o distrug. Ei bine toate acestea nu sunt mituri, dar nici total adevarate nu sunt. Este adevarat ca acestea nu protejeaza unghia, insa sub nici o forma ele nu o ataca.
Daca sunt corect aplicate si ingrijite acestea pot avea o rezistenta foarte mare. Pe ele pot fi aplicate cu usurinta diverse piercing-uri.
Cand te hotarasti sa apelezi la o astfel de manichiura este recomandat sa mergi in saloanele profesionale,pentru a-ti aplica unghii false . Doar acolo specialistii dispun de mai multe tipuri de adezivi, potriviti pentru fiecare tip de unghie si pentru fiecare tip de manichiura. Pentru a-ti mentine manichiura trebuie sa revii la salon odata la doua sau trei saptamani, fiind necesar ca aceasta sa fie revigorata. Un alt atu al unghiilor false in pofida celor naturale il reprezinta faptul ca oja rezista mai mult apilcata pe ele.
Exista mai multe tipuri de unghii false printre care se numara si unghiile false din acril, unghii din matase, panza de in sau fibre si unghiile din gel.
Unghiile false din acril sunt cele mai rezistente tipuri de unghii false. Daca nu sunt aplicate corespunzator acestea pot avea un aspect inestetic si nenatural. Ele trebuie revigorate odata la doua sau trei saptamani. In cazul in care se despind din varii motive acestea trebuie inlaturate.
Ungiile false din matase, panza de in sau fibre sunt tratate in prealabil cu un adeziv. Acestea sunt mult mai flexibile decat celalte tipuri de unghii false, insa nu sunt recomandate pentru femeile cu o viata agitata deoarece se pot rupe mult mai usor. Un alt impediment al acestor unghii il reprezinta faptul ca nu sunt transparente, fiind usor observabil faptul ca unghia este falsa.
Unghiile false din gel sunt cel mai des utilizate.
Daca optezi pentru o astfel de manichiura este esential sa o ingrijesti cu multa atenti daca nu doresti sa ti se deterioreze. Se recomanda sa folosesti in fiecare zi uleiul special si incearca sa iti pazesti unghiile de accidente cat mai mult. In cazul in care esti fumatoare ai mare grija sa nu le arzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu