sâmbătă, 7 iunie 2014

La ce folosim pila electrica / freza de unghii?

Se poate folosi cu succes la manichiura clasica, la aplicarea unghiilor false si la pedichiura.
Manichiura clasica: In cazul manichiurii clasice pila electrica poate fi folosita la indepartarea cuticulei, fara a fi nevoie de foarfeca. Aici folosim frezele de diamant mai subtire, cu care putem sa curatam bine zona cuticulelor. Avem grija, ca freza sa nu patrunda in matricea unghiei naturale, varful acestuia sa nu raneasca nici zona cuticulelor si nici suprafata unghiei. Cu o freza de diamant mai lata, putem indeparta pielea moarta chiar si de pe degete, mai ales la persoanele care au mainile foarte aspre.
Aplicarea unghiilor false: La aplicarea unghiilor false pila electrica este de folos la doi pasi, in primul rand la pregatirea unghiilor naturale, la indepartarea cuticulei si a depunerilor din zona cuticulei; si in al doilea rand la finisarea unghiilor. Aici vom folosi freza de diamant si banda pila.
Intretinerea unghiilor false: la alegere se poate folosi freza de carbid sau banda pila. La indepartarea materialului o sa va fie de mare ajutor pila electrica, eu va recomand sa folositi si aspirator de praf, fiindca praful poate sa va cauzeze alergie. E bine sa va protejati chiar si cu o masca.
Pedichiura: la indepartarea callusului puteti folosi chiar si banda pila, dar si freza de diamant este alegere buna, depinde de necesitatile fiecarui client. La cuticule puteti iarasi sa folositi freze de diamant.
Aceste freze de diamant si cea de carbid se pot desinfecta, iar benzile de pila sunt de unica folosinta. Intodeauna aceste freze trebuiesc bine curatate cu o perie, sa nu ramana material in ele. Pentru a nu reduce durata de viata a frezelor incercati sa nu piliti materiale foarte tari sau rigide (pietre, cristale) cu acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu